2018 Yılı Dekorasyon Renkleri

2018 Yılı Dekorasyon Renkleri

Ev dekorunuzu oluştururken ne aldığınız kadar hangi tarz ve hangi renk aldığınız, aldığınız eşyaların, mobilyaların, aksesuarların renk ve modelleri arasındaki uyum da önemlidir. Bunun için eşya seçerken yılın trend renklerini göz önünde bulundurmalı ve ona uygun seçimler yapmalısınız. Seçtiğiniz mobilya, eşya renkleri ve modelleri ile aksesuar, dekoratif eşya renk ve modelleri birbirini tamamlayıcı özellikte olmalıdır. Evinizde renk uyumunu yakalamak için uyum ve ahengi göz önünde bulundurmalısınız.

2018-yili-dekorasyon-renkleri

2018 yılı dekorasyon renkleri genellikle kahve tonları, toprak tonları ve lacivert renkleri ağırlıklı olarak tercih edilmektedir. Önümüzdeki sezona damgasını vuracak olan bu renk ve tonlar ile sizlerde evinize şıklık ve modernlik katabilirsiniz.

2018-yili-dekorasyon-renkleri

2018 yılında kullanılacak dekorasyon renkleri

  • Mutfak renkleri: Kadınların gün içinde en çok vakit geçirdikleri alan olan mutfaklarda modern dokulu mutfak dolapları, pastel kahve tonları ile huzur dolu, ferah ve temiz bir görünüm kazanılması amaçlanmaktadır.
  • Salon renkleri: 2018 sezonunda salon dekoru için daha çok kafa ve göz yormayan pastel renkleri, kahve tonları ve toprak tonları ağırlıklı olarak tercih edilerek yine mutfakta olduğu gibi huzur dolu ve ferah bir görünüm amaçlanmaktadır.
  • Yatak odası renkleri: 2018 yılında yatak odalarında kahve tonları ve koyu lacivert uyumu ön plana çıkacaktır. Sizlerde bu iki rengin uyumu ile şıklığı yaklayabilirsiniz.

2018-yili-dekorasyon-renkleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ