2020 Fıstık Oyası Yazma Modelleri

2020 Fıstık Oyası Yazma Modelleri

Fıstıklı yazma modelleri hamarat hanımların sık sık örnek alışverişi yaptığı tığ işi yazma modelleri arasında yer alır. Genellikle yazma ve tülbent kenarlarına işlenen fıstık oyası yazma örnekleri hanımların favorisi olan örneklerdendir. Yazmaların kenarında duruşu çok şık olduğundan hanımların tercihleri arasındadır. Desenli yazmalara ve düz renk yazmalara uygun olan fıstıklı yazma örnekleri en yeni modellerle yazının sonundaki galerimizdedir. 2020 fıstık oyası yazma modelleri araştırması içindeyseniz galerimizi inceleyebilirsiniz. Sitemizde onlarca yeni yazma modelleri sayfası bulunur. Çiçekli İğne Oyası Yazma Modelleri sayfamız bunlardan sadece biridir.

Tığ işi yazma yapılışı

2020 Fıstıklı Yazma Örnekleri

Çeyizlerin de en beğenilen tığ işi yazma örnekleri arasında popüler olan 2020 fıstıklı yazma örnekleri yapılışı da kolay olan örneklerdendir. Tığ işi fıstık modeli nasıl yapılır sorusunu soran hanımlar bu model yeni örnekleri de merak ederler. Fıstıklı oya modelleri çok çeşitlidir. Pek çok değişik örneği olan bu yazma işi modellerin ortası genellikle halka şeklinde yapılır. Yazmalarda, tülbentlerde ve yemenilerde çok sık kullanılır. Kolay fıstıklı tülbent modelleri olduğu gibi daha zor olan modeller de vardır. 2020 fıstık oyası yazma modelleri bu yıl da hamarat hanımlar arasında elden ele dolaşmaya başladı.

blank
Motifli yazma oyası yapılışı

2020 Fıstık Oyası Yazma Modelleri Nasıldır?

Sitemizde daha önce çok çeşitli içeriklerde yazma kenarı oya örnekleri, 2019 fıstık oyası modelleri gibi yazılar yayınlamıştık. Şimdi ise aşağıdaki galerimizde 2020 fıstık oyası yazma modelleri yer alıyor. Yazma modelleri videolu anlatım şeklinde olan içeriklere de sitemizin diğer birçok sayfasından ulaşabilirsiniz. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz. Hesaplarımızdan paylaştığımız içerikler aracılığıyla yeni yazma örnekleri, iğne oyası tülbent kenarları gibi güncel içeriklerimizi anında görebilirsiniz.

Fıstık Oyası Yazmalar
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ