2022 Yeni Lif Örnekleri

2022 Yeni lif örnekleri yeni uyarlama ve tasarım lif modellerine yer vermeye devam etmekteyiz. Yapım aşamasını video anlatımı olması hanımlarımıza oldukça kolaylık sağlamaktadır. Lif modelleri tığ işi örgü modelleri arasında en çok uygulanan el işleri sıralamasında yer almaktadır. Lif örneklerinin geniş kategorisi seçeneği olması birçok yaş gurubuna hitap etmektedir. Eline yeni tığ alıp el işi öğrenmek isteyenden, sipariş alan hanımlarımıza hitap eden tığ işi modelidir.

Sayfamızda lif modellerinin en iyi modellerini bulabilirsiniz. Video anlatımlı güzel lif örnekleri sizlerin beğenisini beklemektedir. Bizlere isteklerinizi ve görüşlerinizi iletebilirsiniz. Canım anne youtube kanalımıza abone olarak örgü modellerimizi inceleyip uygulamanız oldukça kolay olacaktır.

2022 Yeni Lif Örnekleri

Lif modelleri için gerekli ekipmanlar. Lif ipi istediğiniz modele göre p seçimi marka tercihi size kalmıştır. İki renk lif ipi kullanımı yapacaksanız aynı marka ipi seçmenizde fayda olacaktır. Neden derseniz ipin inceliği aynı olması model uygularken görselliğin daha iyi olması adına gereklidir.

Diğer soruda tığ numarası elinize yatkın tığ seçebilirsiniz. Ama yine lif ipini daha rahat örebilmek adına tığ numarası önemlidir.

Lif modelleri, lif modeli ve yapımı hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Kanalımıza abone olarak yayınlanan videolardan haberdar olabilirsiniz arkadaşlar videolarımızın devamı için lütfen beğenip paylaşarak destek olmayı unutmayın her zaman olduğu gibi sizi videonun yorumlar kısmında her türlü soru görüş öneri ve istekleriniz için bekliyor olacağız yorumlarınız bizim için çok değerli bu yüzden olduğunca çabuk yanıt vermeye çalışıyoruz tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Suzan’ın elişi dünyası youtube kanalına teşekkür ediyoruz.

2022 Yeni Lif Örnekleri VİDEO ANLATIM

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ