El İşi Yelek Modelleri

Merhaba hanımlar!

Örgü sevenlerin hepsi burada mı? Bugün sizlere harika el işi yelek modelleri göstereceğim! Umarım sizler de çok beğenirsiniz! Zaten el işi deyince beğenmemek mümkün mü? Bin bir zahmet ile el emeği göz nuru yapılan el işleri her daim benim favorim oluştur. Geçmişten günümüze kadar eksilmeden artarak gelen el işi bizlerin kültürünü yansıtmaktadır. Her yörenin, her bölgenin kendine has el işleri vardır..

Aynı şekilde gelecek kuşaklara aktarılabilmesi için biz kadınların biraz bu konuda özverili olması gerekir diye düşünüyorum. Şimdi artık gençlerimiz el işi ürünlerden ziyade fabrikasyon ürünleri tercih ediyor. Oysaki ülkemizin dört bir köşesinde kadınların ellerinden çıkan o kadar güzel ürün var ki. Çanta, ayakkabı, kazak, bere, şal, tulum, yazma bu ürünleri saymakla bitmez hepsi birbirinden güzel ve değerli.

El İşi Yelek Modelleri

Ben ise size bugün yelek modelleri ile ilgili birkaç model göstermek istiyorum. Ee yaz ayları artık bitmek üzere bize de kışın hazırlığını yapmak düşer. Şimdi artık o kadar farklı modeller var ki yelek sadece evde üşümemek için giydiğimiz bir örgü olmaktan çıktı yeni modeller ile istediğimiz her yere el emeği yelekleri de götürebiliyoruz. Çoğumuz uyandığımız anda vücut ısımız sıcak olduğu için evin havasından olumsuz etkilenmeyelim diye üzerimize hemen bir yelek alırız.

Artık yeni modeller ve fikirler sayesinde el işi yeleklerimizi giyip alışverişe, gezmeye, arkadaşımıza istediğimiz her yere rahatlıkla gidebiliriz. Hem böylelikle el işini herkese yaymış olur aslında ne kadar güzel bir kavram olduğunu da bir kez daha herkese göstermiş oluruz. Umarım sizlerde paylaştığım modelleri beğenip kendinize veya sevdiklerinize güzel elleriniz ile örersiniz. Şimdiden hepinize kolay gelsin!

Örgü yelek modelleri, bayan yeleği yapımı, çeyizlik gelin yeleği hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ