Gülgözde kare ve kese takım lif yapılışı

Gülgözde kare ve kese takım lif yapılışı takım lif örnekleri arayanlar için oldukça şık lif modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bir önceki paylaşımımız da gülgözde uzun lif modelini sizlere sunmuştuk takım olarak tercih edebilirsiniz. Sipariş alan arkadaşlarımız içinde bu güzel takım lif örneğimiz bol sipariş getireceğini düşünüyoruz. Hediye lif modeli olarak sevdiklerinize yapıp mutlu edebilirsiniz.

Çeyizlerde nişan bohçası için takım lif örneklerini oldukça fazla tercih edilmektedir. Sizlerde sayfamızda takım lif çalışmalarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yeni ve farklı lif örneklerimizde bulunmaktadır. Yapılışları video anlatımlı olarak sizlere oldukça kolaylık sağlamaktadır. Yeni lif modellerinde tekrar birlikte olma dileğiyle hoşçakalınız..

Gülgözde kare ve kese takım lif yapılışı

3 Renk lif ipi kullanılmıştır.

Elinize yatkın tığ seçebilirsiniz.

Dikişsiz lif modelidir

Kare model için üst üste 19 fıstık yapalım ve 20 ci fıstığı açık fıstık yapalım devamında 2 fıstık yapalım birlikte kapatalım yıldız tekniği uyguluyoruz. Aynı işlemi 19 fıstık olana kadar örüp kare lif modelini oluşturalım. Kenar oyasını yapalım. Yaprak ve çiçek detayları yapıp dikişsiz tekniği uyguluyoruz. Modelin detaylı yapımı için video anlatımını izleyerek uygulayabilirsiniz. Yapacak olan herkese şimdiden kolay gelsin dileklerimizi iletiyoruz.

Lif modelleri, lif modeli ve yapılışı hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Gülgözde kare ve kese takım lif yapılışı video anlatımlı olarak buradan izleyerek uygulayabilirsiniz.

Sibelle örgü kanalına çok teşekkür ediyoruz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. serdar yusuf uzar dedi ki:

    video bulunamadı diyor acaba nasıl ulaşabilirim

BİR YORUM YAZ