İğne Oyası Örnekleri

İğne oyası örnekleri yazma modellerine çok yakışan harika oya örnekleri iğne oyaları olmaktadır. İğne oyası yazma modellerinde çeyizlerde tığ işi modelleri kadar çok yapılmasa da iğne oyası yazma modeli en güzel modelleri uygulanmaktadır. İğne oyası yapımını çok yaygın olmaması ağır modelleri uygulamak herkesin yapabileceği yada uğraşa bileceği el işleri arasında yer almamaktadır. İğne oyası bilen arkadaşlarımız sipariş alarak çeyizler için yazma modelleri uygulamaktadır. En güzel iğne oyaları çeyizlerde yer almaya devam etmektedir. İğne oyaları büyüklerimizden kalan en güzel armağan çeyizler için annelerimizin saklayarak büyük annenden sana hatıra dediği en güzel el işidir. Sizlerinde büyüklerinizden kalan iğne oyaları var mı ?

Yazma modellerinde iğne oyaları görselliği harika olması çoğu kişinin hayran olduğu el işleri arasında yer almaktadır. Zahmeti çok olaması değerini oldukça artırmaktadır. En gösterişli modeli seçilip nişan bohçalarına konulmaktadır.

İğne oyası, yazma iğne oyası modelleri, tülbent oyaları, hepsi ve daha fazlası için linkimize tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça önemlidir.

İğne Oyası Örnekleri

İğne oyası modelleri, İğne oyası örnekleri,Yeni oya örnekleri İki ayrı iğne oyası modeli. Bu modelleri İnci Alanay adlı arkadaştan aldım İkisi de çok harika modeller. O kadar iğne oyası modeli var ki hangisini yayınlayacağımı şaşırıyorum birde şöyle ustaca yapacak duruma gelseydim. Fırsat bulup ta elimi geliştiremedim. Fakat birçok modelin ismini ve yapılış şeklini öğrendim. Özellikle iğne oyasından yapılan büyük güller harika bundan sonraki amacım gülün yapılışını öğrenmek olacak. Özellikle bu güller takıda kullanılıyor bir de havlu kenarlarında inşallah yapabilirsem ikisini de düşünüyorum.   igne oyasi modelleri
igne oyası ornekleri
igne oya ornekleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ