İki Şiş Üçgen Eşarp Bere Modeli

İki Şiş örgü bandana modelini sizlere sunuyoruz . Özellikle bebek ve çocuklarda çok kullanışlı bir modeldir. Hiç örgü bilmeyen arkadaşlar bile kolaylıkla örebilir . Buna rağmen kullanışlı ve gösterişlidir. Sitemizde farklı iki şiş bandana modelleri video anlatımlı bir şekilde mevcuttur.

Model tercihi kişiye göre değişir . Seçenekler arasından zevkinize ve şartlarınıza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Sitemizin örgü modellerine göz atarak size uygun modele uygulayabilirsiniz.

canimanne.com ailesi olarak hazırladığımız üçgen şapka modelini yaparken 100g da 350m uzunluğunda bir ip kullandık. Sizler dilediğiniz renklerdeki ipleri kullanıp, ip kalınlığına uygun da şiş kullanabilirsiniz.

Tığ işi bandana yapımı, tığ işi bandaj modeli hepsi ve daha fazlası için linke tıklamayı unutmayınız. Bizleri sosyal hesaplarınızda beğeni, paylaşımlarla desteklerseniz çok mutlu oluruz. Video anlatımların devamlılığı için paylaşımlarınız oldukça değerlidir.

Sitemize göz atarak daha pek çok model ve anlatımına ulaşabilirsiniz. Bunun gibi içeriklerin devamı için videoyu beğenip kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz.

Aklınıza takılan ve merak ettiğiniz her konuda bizlere yorumlar kısmından ulaşabilirsiniz. Yapacak olan herkese şimdiden kolay gelsin.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ